GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Nezihe Osman Atay Ortaokulu

SAFE DİJİTAL STEPS (GÜVENLİ DİJİTAL ADIMLAR) LOGO VE ANKET SEÇİMİ

Safe Dijital Steps (Güvenli Dijital Adımlar) Öğretmen Tanışma Webinarı

Nis

Barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin simgesi olan çocuklarımıza güzel bir gelecek umuduyla tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyoruz.

Nis

Okulumuz İngilizce öğretmeni Havva ÖĞMEN' nin okulumuzda yürüttüğü eTwinning projesi olan '' StoryDetectives'' 05/10/2021 tarihinde başlamıştır.

Nis

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Nefise GANİ' nin okulumuzda yürüttüğü eTwinning projesi olan '' GÜVENLİ DİJİTAL ADIMLAR (SAFE DIGITAL STEPS)'' 09/02/2022  tarihinde başlamıştır.

Mrt

OKULUMUZDA 12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ DÜZENLENDİ.

Mrt

Okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Ara

Okulumuzda yapılan deneme sınavında dereceye giren öğrencilere Okul Müdürü Barış GİZLİCE ve sınıf öğretmenleri tarafından ödülleri verildi. Tüm öğrencilerimize bir dahaki deneme sınavında başarılar dileriz.

Ekm

98 yıldır ışıldayan milletimizin geleceğini aydınlatan Cumhuriyetimizin ilelebet yaşamasını diliyor Türk ulusunun Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyoruz.

May

16 Mayıs 1919'da umut ve inançla yola çıkan Bandırma'nın, sonsuza dek sürecek bağımsızlık ateşini fitillediği gündür 19 Mayıs...

Topa, tüfeğe yüreğiyle karşı duran kahramanların Samsun'da çizdiği yol haritası; Amasya'da ülküsü, Erzurum'da azmi, Sivas'ta kararlılığıyla taçlandırdığı emsalsiz destanın girizgâhıdır.

Mrt

Öğrencilerimiz seyreltilmiş sınıflarda, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyarak eğitim öğretimlerine devam etmektedir.

Mrt

Kahraman Mehmetçiğin "Çanakkale Geçilmez" diyerek yazdığı Çanakkale Destanı'nın 106'ncı yılı kutlu olsun.

Okulumuzun müdürü Barış GİZLİCE