GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Nezihe Osman Atay Ortaokulu

Nezihe Osman Atay Ortaokulu

Adres
ÇAĞLAYAN MAH. FARABİ SK. NEZİHE OSMAN ATAY ORTA OKULU BLOK NO 4/1 İÇ KAPI NO 1 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP
Vizyon
Geleceğe yöne verecek, evrensel değerlere sahip, düşünen ve sorgulayan, yeni düşünceler geliştiren, ülkenin kaynaklarını iyi kullanabilen, iyi ahlaklı olmayı özendiren, çağdaş bir eğitim ortamı sağlamak akademik başarıyı artırmaktır. Tüm öğrencilerimiz kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, ahlaki değerlere önem veren, geçmişten dersler çıkartarak geleceğe daha emin adımlar atabilen fertler olmasıdır. Bütün başarıların arkasında zamanı iyi kullanmanın olduğunu bilen , kendine güvenen, hedefleri doğrultusunda azimle çalışan, inceleyen, araştıran ve sorgulayan fertler olması. Milli ve manevi değerlerine saygılı, toplumsal olayları daha titizlikle analiz edebilen ve çevre bilinci oturmuş bireyler yetiştirme. Kaliteyi önemseyerek hayatın her kademesinde kaliteli yaşam standardını yakalamak için gayret sarf eden, topluma iyi örnek ve yön verebilen kişiler yetiştirmektir.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda sorgulayan ve düşünen, genç kuşaklara bilgilenme ve hayatı öğrenme yolunu göstererek , ülkenin geleceğini oluşturacak evrensel değerlere sahip vatandaşlar yetiştirmektir. Kendisiyle barışık olan yetenek ve ilgilerini tanıyan hayatta başarılı olmak için gereken becerileri edinmiş, öğrencilerine rehberlik yapan , kendi kararlarını almaları ve bu kararların sorumluluğunu üstlenmelerini cesaretlendiren eğitim anlayışını benimsemiş bireyler yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
Saatler
SABAH BAŞLAMA: 06.50 SABAH BİTİŞ: 12.30 ÖĞLECİ BAŞLAMA: 12.40 ÖĞLECİ BİTİŞ: 18.20
Servis
Çağlayan Mah. Farabi Sk. No:1 Şehitkamil/GAZİANTEP
Araba ile şehir merkezine 5 dk uzaklıktadır.
Cimnastik,futbol,basketbol
Tübitak 4006